Murerforretning - Din lokale murermester i Ulfborg

Vi er et murerfirma, der lægger vægt på kvalitet hele vejen rundt; i dialogen med kunderne, i materialevalget og i det arbejde, som vores dygtige håndværkere udfører.

Vores murer klarer alle former for murerarbejde, og vi står også klar til at løse entrepriser i samarbejde med andre dygtige fagfolk.

 

Vi er dit lokale murerfirma

Lige siden 1991 har vores murerfirma løst adskillige opgaver som murer i området fra Thorsminde i nord til Hvide Sande og Ringkøbing i syd.

I den tid er antallet af opgaver for vores murerfirma steget og steget, og det samme er vores antal af medarbejdere, så vi kan blive ved med at løse dine opgaver.

 

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravende om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

 

Vi løser mange typer opgaver som murerfirma

​Vores murerfirma glæder sig altid til at modtage nye opgaver og hjælpe med nye projekter som murer, ligegyldigt om det drejer sig om noget helt simpelt eller mere kompliceret.

 

Kompetence og erfaring

Ulfborg Murerforretning blev etableret i 1991 af Peder Hansen.
I takt med at antallet af opgaver er steget, er medarbejderstaben udvidet.

 

Kvalitet i arbejdet

Dygtige og kompetente medarbejdere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i orden. Vi er medlem af BYG´s garantiordning. Din sikkerhed for kvalitetsarbejde.

 

Opgaveløsning

Vi udfører alle typer af opgaver inden for murerfaget. Vi tager os af alt fra mindre reperationer til de større byggeprojekter. Mange af byggeopgaverne udføres i tæt samarbejde med egnens øvrige håndværkere.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud