Fuge- og facaderenovering skaber modstandsdygtige huse

​Ulfborg Murerforretning har siden 1991 oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for facaderenovering, herunder vedligeholdelse, reparation og renovering. Vi arbejder med alle typer facader, uagtet der er tale om villaer, parcelhuse, rækkehuse, sommerhuse eller erhvervsbyggeri.

Vandskuring, reparation, isolering og andet facaderenovering

​Vi udfører alle former for facaderenovering, men de mest typiske opgaver udgør blandt andet:

  • Vandskuring
  • Småreparationer
  • Netpuds og facadeisolering
  • Omfugning af klimaskærmen
  • Reparation og renovering af fuger

Facader kan med tiden blive mærket af det danske vejr, hvilket hurtigt kan få murværket til at se gammelt og slidt ud, men det kan også skade bygningens fundament og konstruktioner, hvis der trænger vand og fugt ind i murværket.

Dels kan det føre til frostskader, og dels kan det føre til blandt andet skimmelsvamp og ineffektiv isolering. Manglende facaderenovering kan med andre ord føre til omfattende skader på et hus, hvilket kan koste mange penge at reparere.

Gennemført facaderenovering med respekt for æstetikken

​Vi udfører gennemført og grundigt facaderenovering med henblik på at styrke din facaden og sikre, at den bliver sund og modstandsdygtig. Vores gode håndværk er samtidig din garanti for, at vores facaderenovering bliver i højeste kvalitet, ligesom vi sørger for, at den æstetiske arkitektur ikke bliver ødelagt.

Hvis du vil høre mere om facaderenovering i blandt andet Thorsminde, Ringkøbing og Hvide Sande, så kontakt Ulfborg Murerforretning på e-mail umfph@get2net.dk, eller også kan du ringe til os på telefon 20 16 82 91. Vi kommer gerne forbi til et møde.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud