​Tilbygning og ombygning når du har behov for mere plads

Med en tilbygning eller en ombygning har du mulighed for at få de ekstra kvadratmeter eller et nyt værelse, hvis familien eller behovet er vokset. Vi udfører enhver form tilbygning og ombygning i forbindelse med private boliger og lokale sommerhuse i områder som for eksempel Thorsminde, Ringkøbing og Hvide Sande.

Der er mange muligheder med en tilbygning

​Tilbygning og ombygning kan have mange forskellige formål, men vi laver blandt andet:

  • Garager og carporte
  • Udvidelse af boligarealet
  • Nyt badeværelse eller køkken
  • Redskabskure og gæsteannekser
  • Opsætning og nedbrydning af mure i boligen

Vi står selv for alt murerarbejdet, og i tæt samarbejde med lokalområdets andre dygtige håndværkere, inden for andre fagområder, sørger vi for en smuk og gennemført tilbygning, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Vi har et tæt samarbejde med dygtige VVS-installatører, elektrikere, tømrere og malermestre, der hver især kan varetage deres fagentreprise med omhu og grundighed.

Når vi laver en tilbygning lover vi ikke for meget

​Hos Ulfborg Murerforretning lover vi ikke mere, end vi kan holde, når vi skal opføre en tilbygning, ligesom vi stræber efter at levere alle opgaver til den aftalte tid. Vi er derved din garanti for et kvalitetsbevidst resultat, og med os som din lokale murer er du sikker på en god service, et ordentligt håndværk og en tæt dialog under hele forløbet.

Kontakt Ulfborg Murerforretning på telefon 20 16 82 91, eller skriv til umfph@get2net.dk, hvis du ønsker en god pris på en tilbygning eller ombygning.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud