​Nybyggeri for private og erhverv

Hos ​Ulfborg Murerforretning har vi mange års erfaring med opførelse af alle typer af nybyggeri for private og erhverv i områder som blandt andet Thorsminde, Hvide Sande og Ringkøbing.

Vi laver mange former for bygninger og ejendomme, herunder for eksempel:

  • Erhvervsbyggeri
  • Nybyggeri af parcelhuse
  • Opførelse af forskellige slags tilbygninger
  • Byggeri af sommerhuse og andre fritidshuse

Vi kan også være totalentreprenør for dit nybyggeri

​Vi tilbyder at stå for alt byggearbejdet, når vi opfører nybyggeri. Vi kan således stå for alt fra fundament-, støbe- og kloakarbejde til opførelse af badeværelset og den enkelte finish med fliser i køkkenet. Det er vores erfaring, at badeværelser og køkkener har en høj prioritet hos vores privatkunder.

Vi har mange dygtige og lokale samarbejdspartnere inden for VVS-, tømrer-, el- og malerbranchen, der kan varetage alle fagentrepriser i forbindelse med nybyggeri. Og med dem i ryggen kan vi sammen løfte opgaven og skabe et solidt, fremtidssikret og smukt resultat i højeste kvalitet. Vi har samtidig stor erfaring med at koordinere alle håndværkeropgaverne.

Vi har 25 års erfaring med nybyggeri og er tilknyttet garantiordningen

​Ulfborg Murerforretning har omkring 25 års erfaring med nybyggeri, og sammen med vore dygtige og kompetente medarbejdere kan vi sikre, at arbejdet bliver i orden. Men som ekstra sikkerhed for dig er vi tilknyttet Byg Garanti, hvis noget alligevel skulle gå galt.

Kontakt gerne Ulfborg Murerforretning på telefon 20 16 82 91, hvis du står for over for et nybyggeri. Du kan også skrive til vores e-mail på umfph@get2net.dk.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud