Badeværelse renoveres og monteres på ny

​Står du over for en reparationsopgave på dit badeværelse, trænger dit badeværelse blot til en kærlig hånd og en modernisering eller vil du have et nyt badeværelse, så tag Ulfborg Murerforretning med på råd.

Nyt badeværelse af enhver form og type

​Vi kan udføre enhver form for modernisering af dit badeværelse, herunder for eksempel:

  • Renovering og modernisering af badeværelse
  • Lægning af nye klinker eller fliser på gulvet
  • Opsætning eller nedrivning af badekar
  • Opmuring af bruseniche
  • Opsætning af vægfliser
  • Småreparationer
  • Multiplader

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelse og med sikkerhed

​Vi har omkring 25 års erfaring inden for renovering af badeværelse, og det er din garanti for et murerarbejde i højeste kvalitet. Dertil kommer, at vi er tilknyttet Byg Garanti, hvilket er en yderligere garanti for dig, når du bruger os til renovering eller modernisering eller nyt badeværelse.

Vi har gennem årene udført store såvel som små renoveringer af alle typer af badeværelser i både private boliger og fritidshuse i lokalområdet, som for eksempel i Ringkøbing, Thorsminde og Hvide Sande.

Vi lytter til vores kunders ønsker om deres nye badeværelse, og gennem tæt dialog sørger vi for, at det endelige resultat kommer til at stemme overens med deres ønsker, behov og krav til et nyt badeværelse.

Kontakt Ulfborg Murerforretning på telefon 20 16 82 91 for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til vores e-mail på umfph@get2net.dk. Derpå kommer vi gerne ud for at lave en besigtigelse på din ejendom og få en samtale.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud