​Renovering og reparation af huse og ejendomme

​Hos Ulfborg Murerforretning er det ofte de mindre opgaver, der dagligt fylder vores ordrebog, men vi udfører alle former for reparation og renovering inden for murerfaget. Det kan være den helt store renovering af boligen, eller det kan være en reparation af en knækket flise på badeværelset.

Vi kan udføre en lille reparation og en stor renovering

​Det kan også være, at du ønsker at få opmuret en ny bruseniche i sommerhuset. Eller du vil have lagt fliser i entreen. Måske vil du have en halvmur mellem køkkenet og stuen. Måske er der revner i den udendørs betontrappe. Eller måske ønsker du at få indgangspartiet bygget op igen. Men vi kan naturligvis også udføre en renovering af hele boligen fra ende til anden.

Ulfborg Murerforretning er tilknyttet Byg Garanti, som din ekstra sikkerhed, hvis noget skulle gå galt, men vores kompetente murersvende sikrer altid en god og holdbar renovering.

Få gode råd til din renovering før du beslutter dig

​Uanset opgaves art inden for renovering og reparation, så lad os klare arbejdet. Vores dygtige og kompetente medarbejdere leverer altid et kvalitetsbevidst resultat, ligesom de sørger for at komme med gode råd og vejledning, hvis du ikke selv er kommet på den bedste løsning endnu.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 16 82 91, hvis du har brug for en lokal, professionel og erfaren murer til din næste renovering. Vi kommer mange steder, herunder i Thorsminde, Hvide Sande samt Ringkøbing. Du er også velkommen til at skrive til umfph@get2net.dk.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud