​Flise- og klinkearbejde

​Gennem årene har vi oparbejdet stor ekspertise og erfaring inden for flise- og klinkearbejde i hjemmet og sommerhuset såvel som i erhvervslivet.

Med akuratesse, nøjagtighed og kreative løsninger kan vi garantere et håndværk i højeste kvalitet, hvad end vi sætter fliser op i køkkenet, i bryggerset eller på badeværelset.

Vi udfører blandt andet:

  • ​Væg- og gulvfliser
  • Fliser og klinker til trapper
  • Fliser til industrikøkkener
  • Klinker som bordplade
  • Badeværelsesklinker

Vi udfører alle små som store opgaver inden for flise- og klinkearbejde, og hos os er ingen opgaver for simple eller for krævende. Har du selv særlige ønsker til farver, former og mønstre på fliserne, sørger vi selvfølgelig for at levere kreative og individuelle forslag, der gør dit fliseprojekt helt unikt.

Kontakt os gerne på telefon 20 16 82 91, hvis du ønsker professionel hjælp til dit klinke- eller flisearbejde.

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud