Vi udfører

Ulfborg Murerforretning er din lokale murermester. Vi udfører alle typer opgaver inden for faget og varetager såvel mindre reparationsopgaver som større byggeprojekter.

Vi arbejder rigtig meget med sommerhuse i lokalområdet, der dækker alt fra Hvide Sande i syd til Thorsminde i Nord, ligesom vi også kører til opgaver i private boliger og hos erhvervskunder i området fra Holstebro til Ringkøbing.

Du kan klikke dig ind og læse meget mere om vores forskellige opgaver her på hjemmesiden, ligesom du også er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 16 82 91, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en mureropgave.

Erhvervsbyggeri

Læs mere her

 

Byggeri af sommerhuse

Læs mere her

Klinke- og flisarbejde

Læs mere her

 

Til- og ombygning

Læs mere her

Modernisering

Læs mere her

 

Kontakt os

Ulfborg Murerforretning

Vi er en murer med garanti for godt arbejde

Vores dygtige og kompetente murere sørger for at kvaliteten i arbejdet er i top. Vores murerfirma er medlem af BYG´s garantiordning, hvilket er en blåstempling af vores virksomhed.

Det indebærer blandt andet, at vi lever op til kravene om god kundeservice. Du bør altid vælge et murerfirma med garanti, for at sikre dig mod sjusk, fejl og mangler, og når du vælger os, får du en murer, der sikrer, at dit projekt er i trygge hænder.

Gratis tilbud